2102208707

ΕΙΣΟΔΟΣ

Δεν έχεις λογαριασμό;

Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων στην Ελλάδα πραγματοποιείται μέσω της ACS COURIER, που πληρεί τις προδιαγραφές μας και έχει επιλεγεί από το Kingdom.gr, έτσι ώστε να σας παρέχουμε εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες. Οι αποστολές της Κύπρου εξηπηρετούνται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με συστημένα δέματα και κωδικό παρακολούθησης της παραγγελίας. 
 
Έξοδα αποστολής εσωτερικού
 
- Για παραγγελίες κάτω των 35€
Tο κόστος αποστολής είναι 2,50€ σε όλη την Ελλάδα. (Για τις παραγγελίες με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,00€. Συνολική χρέωση αποστολής με courier και αντικαταβολής 4,50€). 

- Για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 35€, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα (χωρίς χρέωση μεταφορικών και αντικαταβολής). 

Όλες οι παραγγελίες ετοιμάζονται και παραδίδονται προς αποστολή την ίδια μέρα που την καταχωρείτε (ισχύει για παραγγελίες που παραλαμβάνουμε έως τις 13:00 - οι παραγγελίες Κυριακής και αργιών αποστέλονται την επόμενη εργάσιμη). Η παράδοση γίνεται εντός 48 ωρών σε όλη τη χερσαία Ελλάδα (συνήθως εντός 24 ωρών) κι έως 96 ωρες σε νησιωτικούς και δυσπρόσιτους προορισμούς, σε συνεργασία με την ACS Courier. 

Σε κάθε περίπτωση παραλαμβάνετε ενημερωτικό e-mail για την αποστολή της παραγγελίας. Καθώς και το trucking number για την παρακολούθηση της πορείας της.
  • Κατόπιν συννενόησης μπορείτε να επιλέξετε την εταιρεία ταχυμεταφορών της αρεσκείας σας με δική σας χρέωση και με την προϋπόθεση πως η εξόφληση του ποσού θα πραγματοποιηθεί με ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Έξοδα αποστολής Κύπρου

- Για παραγγελίες συνολικής αξίας έως 50€, το κόστος αποστολής για την Κύπρο είναι 6,00€.

- Για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 50€, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ και στην Κύπρο.
 
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Για αγορές άνω των 35€
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
στο 2102208707
Αγορά και με αντικαταβολή
Χωρίς πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Kingdom - Χειροποίητα Κοσμήματα

T. Παραγγελιών: 2102208707
T. Επικοινωνίας: 2102208707

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ:
09:00-21:00
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!